God badmintondag

April 2018

Medaljestævne

Vodskov badminton klub havde en god søndag (8. april 2018) i hallen. Først afviklede vi et medaljestævne, hvor deltager fra Klokkerholm, Lindholm og Vodskov dystede. Det blev til mange spændende kampe, hver spiller fik 7-8 kampe. Dagens vindere blev Marie fra Lindholm, Marie og Nanna fra Vodskov og Andreas fra Vodskov.
Her har vi de trætte børn efter formiddagens kampe.

Forældre-barn-stævne

Kl. 12.00 skiftede vi over til et forældrebarn stævne, hvor vi skulle dyste på tværs af alder og køn.

Inden vi gik i gang med det, så fik vi af afdelingsdirektør Steen Bækgaard Sørensen fra SparNord Vodskov en meget flot donation fra SparNord fonden på kr. 20.000.  Pengene skal bruges til dels at klæde vores hold på til DM for hold som afholdes i næste uge i henholdsvis: Slangerup, Middelfart og Grindsted. Og når vi går i gang med den nye sæson har vi lagt billet ind på en ny model af trøjer, som bliver frigivet til august, som skal være vores ungdomsafdelings nye fælles look. Vi er meget glade for donationen fra SparNord fonden, som giver os nogle muligheder, som vi ellers ville have svært ved.

Efter den gode oplevelse galt det forældrebarn stævnet, hvor børn, forældre, søskende og bedsteforældre kæmpede det bedste de havde lært. Jeg er sikker på, at der bliver et par forældre med ømme muskler de næste par dage. Men det er givet godt ud i forhold til nogle gode timer sammen med deres barn, barnebarn eller bror/søstre.